Наслов

3x3 Satellite Skopje City Mall 2k19
Локација: 
Сити Мол Скопје
Држава: 
Македонија
Датум: 
Сабота, 8 Јуни, 2019 - 17:00

Контакт

Втор FIBA3x3 Satellite турнир на нашата територија. Учество на овој турнир ќе имаат 16 екипи од регионот ( Македонија, Србија, Хрватска, Црна Гора, Босна и Херцеговина, Бугарија, Косово). Покрај машкиот Satellite турнир програмата ќе биде збогатена со уште еден женски турнир, натпревари на Special Olympics Macedonia , натпреаври на познати личности, Владимир Милић цртање графити,детско катче и добра музика со ДиЏеј-те на Funky Fresh! Дојдете и бидет дел од уште еден урбан спектакл организиран од 3x3 Macedonia заедно со најдобриот трговски центар во Македонија Skopje City Mall!
Се гледаме!

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
1
 
2
 
 
 
 
 
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25
 
26
 
27
 
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

На Facebook