Наслов

Семинар за правилна исхрана
Локација: 
Training Room, Jani Lukrovski, 1000 Skopje
Држава: 
Македонија
Датум: 
Недела, 3 Февруари, 2019 - 11:00

Контакт

Име и презиме: 
Training Room, Vasilie Stojanovski

Почитувани вежбачи/чки,
со оглед на тоа дека со вежбањето нема застој и со цел да бидеме уште по успешни како на тренинзите така и надвор од нив, ќе реализираме семинар за правилна исхрана. Во период од неколку часа ќе се запознаеме подобро со тоа што е здрава и правилна исхрана и ќе разоткриеме некои популарни митови за секојдневните оброци. Семинарот ќе го одржи Василие Стојановски, повеќекратен шампион во Powerlifting и персонален тренер. Присуството е задолжително и БЕСПЛАТНО. 💪

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
 
15
 
16
 
17
 
18
 
 
20
 
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 

На Facebook