Наслов

Конференција „Новости во физиотерапија”
Локација: 
Штип
Држава: 
Македонија
Датум: 
Сабота, 24 Февруари, 2018 - 11:00

Контакт

Име и презиме: 
Македонско физиотерапевтско здружение
За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
 
 
23
 
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

На Facebook