Наслов

SF Free Ride Tour
Локација: 
Пелистер
Држава: 
Македонија
Датум: 
Сабота, 2 Февруари, 2019 - 08:30

Контакт

Име и презиме: 
Freeride -SF Freeride

SF Free Ride за сите љубители на фрирајд лизгањет организира тура оваа сабота 2.2.2019 на Пелистер.

Можноста да уживате во одличното скијање и бордање резервирајте ја на:

*075 20 70 13
*075 39 52 13
*075 44 69 80

*За било каква измена окулу временското поаѓање и временските услови навремено ќе бидете известени!
*Сите заинтересирани да потврдат присуство со порака во inbox и број на мобилен за контакт, затоа што бројт на седишта е ограничен!

http://www.sffreeride.com

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
 
15
 
16
 
17
 
18
 
 
20
 
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 

На Facebook