Наслов

Презентација на скијачка сезона 2017/2018
Локација: 
Кафе Бар Љубов
Држава: 
Македонија
Датум: 
Четврток, 12 Октомври, 2017 - 17:30

Контакт

Традиционално, и оваа година, Кафе Бар Љубов претсезонски ќе ги дружи македонските скијачи, бордаши и сите остани љубители на снегот :)

На 12ти октомври (четврток), ќе имамe можност да чуеме нешто повеќе за скијачките центри за каде оваа сезона се организирани аранжмани со поаѓање од Скопје, oвој пат во режија на Нехар Травел :)

Презентацијата ќе се одржи во Кафе Бар Љубов, на 12.10 (четврток), во 19:30 часот.

Сите љубители на скијањето, бордањето, санкањето и мавањето со топки снег, се добредојдени!

Се гледаме во четврток, а до тогаш бујрум мал тизер за еден од аранжманите :)

https://www.facebook.com/events/118450125529278/

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
 
 
23
 
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

На Facebook