Наслов

Отворање на Ски Сезона 2019
Локација: 
Маврово
Држава: 
Македонија
Датум: 
Сабота, 15 Декември, 2018 - 08:00

Контакт

Спремна стаза под едносед, еден ски билет за 15 часа скијање без граници, деноноќни предизвици и забава на Старо Бачило се доволна причина овој викенд во Сабота да ја отвориме заедно оваа скијачка сезона во Маврово.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.