Наслов

Зимски извиднички камп 2019
Држава: 
Македонија
Датум: 
Недела, 13 Јануари, 2019 - 08:00

Контакт

Име и презиме: 
First Scout Unit of Skopje, Macedonia

Петдневно извидничко зимување, исполнето со извиднички активности, вештарства, ЗАВЕТ, нова авантура на планина, традиционална погача за Стара Нова Година, марама и амблем со логото.
Оваа година ќе го посетиме Михајлово – сместено на преубавата Кожуф планина на надморска височина од 1200 метри, опколено со стара борова шума.
Михајлово се грее со централно парно, а храната ја подготвуваат кувари (3 оброци, ужина и цело време чај), дворот е огромен со место за логорски оган и јарбол за знаме.
http://www.mihajlovo.com/

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
 
15
 
16
 
17
 
18
 
 
20
 
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 

На Facebook