Наслов

Vodno-Matka Trail Marathon
Локација: 
Водно - Матка
Држава: 
Македонија
Датум: 
Недела, 25 Март, 2018 - 07:00

Контакт

Име и презиме: 
Vodno-Matka Trail Marathon

Планинска трка која има за цел да ве однесе во најубавите делови на планината Водно и најатрактивните погледи на кањонот Матка.

Trail running race that takes you through the most beautiful parts of Vodno mountain and the most attractive vistas of Matka canyon.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
4
 
5
 
6
 
7
 
 
 
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
 
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 

На Facebook