Наслов

Работилница : Движи се безбедно низ македонските планини
Локација: 
Дом на хуманитарни организации „Даре Џамбаз“ - Скопје
Држава: 
Македонија
Датум: 
Вторник, 10 Октомври, 2017 - 17:00

Контакт

Почитувани,
ФПСМ организира работилница на тема „Движи се безбедно низ македонските планини". Работилницата ќе се одржи во ДХО Даре Џамбаз - Скопје, во сала 1. На настанот свое излагање ќе имаат повеќе комисии во склоп на федерацијата и тоа :
комисија за планинарски патеки, комисија за планинарски водичи, комисија за високогорство и експедиции и младинска комисија
Младинска комисија :
Тема 1 - Безбедност на млади во планина, организација на настани со млади планинари.

Комисија за планинарски патеки:
Тема 2 - Движи се безбедно низ македонските планинарски патеки.

Комисија за планинарски водичи:
Тема 3 -

Комисија за високогорство и експедиции:
Тема 4 -

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
 
 
23
 
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

На Facebook