Наслов

Пролетен Прв до врв
Локација: 
Водно
Држава: 
Македонија
Датум: 
Недела, 22 Март, 2015 - 09:00

Контакт

Име и презиме: 
Прв до врв
Twitter: 

Мартовскиот Прв до врв е во знакот на доаѓањето на пролетта и го закажуваме во недела, на 22 март, во првиот пролетен викенд оваа година.

За сега е познато дека Водно не очекува со сета своја пролетна убавина и разбудена природа, а дополнително ќе објавиме нови детали за содржината на настанот и дружењето.

Вообичаено, стартот е во 9 часот пред ОУ Кочо Рацин, а на врв ќе се собереме околу 11 часот.

Настанот нема натпреварувачки карактер, но тренираме вредно за 24 мај и новата сезона.

EDITOR

Мапа

П В С Ч П С Н
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
 
 
8
 
9
 
10
 
 
 
 
 
15
 
16
 
17
 
 
 
 
 
22
 
23
 
24
 
25
 
 
 
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

На Facebook