Наслов

Презентации по повод „Светскиот ден на планината“ 2018
Локација: 
Даре Џамбаз
Држава: 
Македонија
Датум: 
Вторник, 11 Декември, 2018 - 18:00

Контакт

Име и презиме: 
ФПСМ

Федерацијата на планинарски спортови на Македонија, Комисија за високогорство и експедиционизам, по повод „Светскиот ден на планината", на 11.12.2018 (вторник) во ДХО "Даре Џамбаз" сала 1 (ул. 11 Октомври бр. 42) со почеток во 18:00 часот, организира традиционални годишни презентации со следната:

ПРОГРАМА:

18:00 – "На крајот на светот - Патагонија" (Горан Николоски)

18:25 – "Зимска балканска трилогија" (Филм во режија на Г. Вуќиќ)

18:45 – "Брзински искачувања на високите планини" (Александар Кирковски)

19:15 – "Чимборацо 6268 мнв" (Илина Арсова)

19:45 – "Експедиција Канченџунга 8586 мнв" (Здравко Дејановиќ)

Влез слободен.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

На Facebook