Наслов

Посета на Претседателот на UIMLA
Локација: 
хотел Порта Скопје
Држава: 
Македонија
Датум: 
Среда, 19 Јуни, 2019 - 20:30

Контакт

Име и презиме: 
Македонска асоцијација на интернационални водичи во планина - МАИВП

На 19 Јуни во Скопје, во хотелот Порта со почеток во 20.30 часот ќе се одржи промоција на првите македонски водичи во планина кои се сертифицирани според IML стандардот, при што на присутните ќе им се обрати претседателот на UIMLA.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

На Facebook