Наслов

По падините на Беласица – Да ја запознаеме нашата околина
Локација: 
Беласица
Држава: 
Македонија
Датум: 
Недела, 20 Мај, 2018 - 08:00

Контакт

ПЛАНИНАРИ ЈУГ ВАЛАНДОВО
организира еднодневна прошетка
20 - 05 - 2018
,,ПО ПАДИНИТЕ НА БЕЛАСИЦА – ДА ЈА ЗАПОЗНАЕМЕ НАШАТА ОКОЛИНА"

Учесници може да бидат сите љубители на природата, ентузијасти, планинари, спортисти... без разлика на годините.

- Патека: с.Башибос – (водопади) - Кочулиски Водопад – с.Кочули (по неколку планински реки и водопади со повеќе одмори и поголем одмор на Кочулиски Водопад)

Пријавување најдоцна до 18.05.2018год. 20:00 часот.

Лица за контакт, информации и пријавување:
- Благој: 071 533 087
- ЗОКИ: 078 416 135
- Никола: 076 447 988

Напомена: (Учесниците со свој превоз доаѓаат до с. Башибос (12,5км). Оние што ќе дојдат без превоз потребно е да го најават присуството заради организирање на превоз кој не би бил повеќе од 50ден.). Храна од ранец и вода.

СТАРТ: Автобуска станица - Валандово
- Недела 20.05.2018 - Време: 08:00 часот

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
 
 
8
 
9
 
10
 
 
 
 
 
15
 
16
 
17
 
 
 
 
 
22
 
23
 
24
 
25
 
 
 
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

На Facebook