Наслов

Осветли го Скопје - Зимско ноќно искачување на Водно
Локација: 
Водно
Држава: 
Македонија
Датум: 
Понеделник, 21 Јануари, 2019 - 17:30

Контакт

Име и презиме: 
Мој Тренер

На 21 Јануари 2019 година, ПОНЕДЕЛНИК во 17.30 часот на полна месечина, ќе се одржи "Зимско Ноќно искачување до Милениумскиот крст на Водно" .

Патеката по која ќе се искачуваме е долга прилично 5 км и се пешачи околу 2:00 часа.

Стартно и собирно место - пред "Оу. Кочо Рацин". во 17:30 часот.(на истото место ќе се вратиме најдоцна до 23 часот)
- Доколку има заинтересирани кои сакаат да тргнат од средно Водно, нека бидат Кај фонтаната во 18:15 часот.

Ќе имаме една официјална пауза:
- На Средно Водно (10 минути)

Задолжителна опрема:
- Соодветни зимски чевли за пешачење
- фенерче*
- Топла облека
- Ракавици, шал и Капа.
- резервна маица
- 0,5 литри вода
- овошје, и храна по избор
- Ранец
- Фотоапарат
- Пари за чај

НАПОМЕНА: Доколку се пријави некој со послаби кондициони способности, му препорачуваме да се искачи само до средно водно.

Секој е на своја одговорност.

Организирано од:
www.mojtrener.mk

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
1
 
2
 
3
 
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
 
 
 
 
14
 
15
 
16
 
 
 
 
20
 
21
 
 
23
 
 
 
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

На Facebook