Наслов

Osogovo Adventure 2019
Локација: 
Понива, Осогово
Држава: 
Македонија
Датум: 
Сабота, 1 Јуни, 2019 - 10:00

Контакт

Име и презиме: 
MTB Istok / Prv do Vrv

Оваа година по трети пат Здружението МТБ Исток во соработка со Прв до ВРВ ја организира планинската вело тура Osogovo Adventure 2019.

Ве покануваме на уште една незаборавна планинаска авантура и освојување на Царев Врв и тоа со велосипед.

Повеќе инфо и пријавување на:

https://www.facebook.com/events/2218262231747611/

https://prvdovrv.mk/osogovo

 

 

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

На Facebook