Наслов

Основен курс по алпинизам
Локација: 
Болдер Вежбална На Ак Матка Ул. Мишко Михајловски (ОУ Партенија Зографски)
Држава: 
Македонија
Датум: 
Четврток, 15 Март, 2018 - 21:00

Контакт

Име и презиме: 
АК Матка

Почитувни,
Ве известуваме дека од 15ти март оваа година започнува почетна обука за алпинизам во Алпинистичкиот Клуб Матка која ке трае во период од 3 месеци односно до 15ти Јуни 2018г.

Обуката ќе биде спроведувана од страна на:
Иван Јакимовски - Алпинист при МАФ
Владимир Цветковски - Алпинист при МАф
Алек Старделов - Алпинист при МАФ
Иван Кузмановски - Аспирант по алпинизам при МАФ
Под менторство на Константин Циривири - Инструктор по алпинизам при македонската алпинистичка федерација.

Тренинзите ќе се случуваат во болдер вежбалната на АК Матка секој вторник и четврток од 19:00 од 21:00 часот и на терен(алпинистички локалитети) за време на викендите.

За сите дополнителни информации ви стоиме на располагање.

Пријавување најдоцна до 15ти Март:
Алек - 077 514 968
Иван К. - 071 337 489
Е-пошта: contact@matka.mk
Во порака на нашата фан страна: https://goo.gl/7xQc4E

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

На Facebook