Наслов

Мала и Голема Враца од Брод
Локација: 
Шар Планина
Држава: 
Македонија
Датум: 
Сабота, 24 Јуни, 2017 - 18:00

Контакт

Име и презиме: 
ПСД Макпетрол

Акцијата ќе биде организирана со шатори.
Превоз – се групираме со сопствени возила.
План :

  • 16 јуни (петок) – попладне поаѓаме за Косово и стигнуваме до Брод – хотел Арџена – тука кампуваме
  • 17 јуни (сабота) – го собираме кампот и се упатуваме кон Тија Вода и потоа до Врачанското езеро каде се прави камп. Искачување на Голема Враца
  • 18 јуни (недела) – искачување на Мала Враца. Собирање на кампот и спуштање кон Брод

Секој учесник да си обезбеди потребна опрема за спиење (подметач, вреќа).
Клубот располага со неколку шатори и неколку горилници на плин.
Храна за 2-3 дена и соодветна облека

Во случај на неповолна временска прогноза акцијата ќе се откаже.

Пријавување кај Трајче Панковски – punk@makpetrol.com.mk

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
1
 
2
 
3
 
 
 
 
7
 
8
 
9
 
10
 
 
 
 
14
 
15
 
16
 
17
 
 
 
 
21
 
22
 
23
 
24
 
 
 
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

На Facebook