Наслов

Krali Marko Trails 2017
Локација: 
Варош, Прилеп
Држава: 
Македонија
Датум: 
Петок, 22 Септември, 2017 - 23:00

Контакт

Име и презиме: 
Крали Марко Треилс
E-mail: 

MK/ Седмото издание на најголемиот планински ултрамаратон во Македонија - Крали Марко Треилс - оваа 2017 година ќе се одржи на претпоследниот викенд од септември / 22 - 24.09.2017 /

Дали сте спремни да прифатите еден од петте тркачко-уживателски предизвици кои ќе се одвиваат на епското игралиште на Крали Марко?

Останете во тек, следат дополнителни информации за трката и датумот за отварање на пријавите...

---

EN/ The seventh edition of the largest trail running event in Macedonia - Krali Marko Trails - this year will be held on 22 - 24. 09.2017

Are you ready to accept one of the five trail running and enjoying challanges which will be held on the epic playground of King Marko?

Stay tuned for more info on the race and the registration opening...

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
 
 
23
 
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

На Facebook