Наслов

Krali Marko Trails 2016
Локација: 
Варош, Прилеп
Држава: 
Македонија
Датум: 
Сабота, 24 Септември, 2016 - 18:00

Контакт

Име и презиме: 
Krali Marko Trails
E-mail: 

ПОЧУВСТВУВАЈ ЈА ЛЕГЕНДАТА, ИСТРЧАЈ ГО МИТОТ

MK/ Шестото издание на најголема трка во планинско трчање во Македонија - Крали Марко Треилс 2016 е веќе на пат...

Дали сте спремни за уникатно тркачко искуство во недопрените предели на Марковите Кули и околината на Прилеп?

Пријавувањето стартува на 1 април - Останете во тек...

http://kmt.mk/
-----
FEEL THE LEGEND, RUN THE MYTH

EN/ The sixth edition of the biggest trail-running race in Macedonia - Krali Marko Trails 2016 is on the way...

Are you ready for unique trail-running experience in the untouched parts of Marko's Towers and Prilep?

Registration starts from 1 April, stay tuned...

http://kmt.mk/

Darko Najdovski
Tatiana

Мапа

П В С Ч П С Н
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

На Facebook