Наслов

Hiking the Balkans: Albania&Kosovo
Локација: 
Public Room - Јавна Соба, Скопје
Држава: 
Македонија
Датум: 
Вторник, 14 Ноември, 2017 - 19:30

Контакт

Please scroll down for English

мк

Дали сте размислувале да одите на планинарење во Албанија или Косово? Овие наши соседни земји се најновата дестинација за планинарите од Европа кои секогаш бараат нови природни убавини.

Основачот на Hiking the Balkans - Маја Трајковска оваа вечер ќе зборува за теренот и инфраструктурата за планинарење во северна и јужна Албанија и на Косово.

Пријавете го вашето присуство на angela@publicroom.org
Влезот е слободен.

Повеќе информации за организаторите на настанот:
www.hikingthebalkans.com и www.publicroom.org
_____________________________________________________

eng

Have you ever wanted to go hiking in Albania or Kosovo? These neighbouring countries are the newest top destination among mountaineers from Europe looking for new, undiscovered natural beauties.

Maja Trajkovska - the founder of Hiking the Balkans will introduce you to the terrain and hiking infrastructure of North and South Albania and of Kosovo.

Reserve your seat at angela@publicroom.org
The entrance is free of charge!

More information:
www.hikingthebalkans.com and www.publicroom.org

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
 
 
23
 
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

На Facebook