Наслов

Gratche Trail Run 2019
Локација: 
Брана Гратче, Кочани
Држава: 
Македонија
Датум: 
Недела, 3 Ноември, 2019 - 11:00

Контакт

Третото издание на натпреварот во планинско трчање Gratche Trail Run 2019 ќе се одржи на 03 Ноември 2019.

Стартот е во 11:00 од паркингот на Еуро Хотел Гратче каде е и целта.

Патеката е со должина од 13км и денивелација од 660m.

Пријавувањето и останати детали на https://trex.mk/gratchetrailrun/

За новости следете не на https://www.facebook.com/events/2203871556569970/

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

На Facebook