Наслов

Gradche Trail Run 2018
Локација: 
Брана Градче,Кочани
Држава: 
Македонија
Датум: 
Недела, 21 Октомври, 2018 - 11:00

Контакт

Име и презиме: 
https://www.facebook.com/GradcheTrailRun/

Второто издание на Gradche Trail Run ќе се одржи на 21 Октомври 2018.Патеката овој пат е продолжена и ќе изнесува околу 15 км.

Трката се одвива низ живописните предели околу Браната Градче, која се наоѓа на 5 км северно од Кочани. Се кружи околу езерото Градче, и попатно се минува покрај водопадот над езерото, се оди до Мактеонот и назад се трча по круната на браната.

Стартот и целта ќе бидат на паркингот кај Еуро Хотел Градче.
Пријавувањето, котизацијата, GPS запис, како и останатите детали околу трката ќе ги објавиме наскоро.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
 
15
 
16
 
17
 
18
 
 
20
 
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 

На Facebook