Наслов

Го Сакам Водно
Локација: 
https://www.facebook.com/events/915438201970085/
Држава: 
Македонија
Датум: 
Сабота, 12 Мај, 2018 - 09:00

Контакт

Го 💚 Водно

Да се потсетиме што значи Водно за нашиот град.
Да го наполниме со луѓе, задоволство и радост.
Водно не чува нас, да го сочуваме и ние !

********* 12.05.2018 ************
********** САБОТА ************

ВЕЛОСИПЕД / ПЕШКИ / АВТОБУС / ЖИЧАРА
Организирано искачување до Врв на Водно од неколку Собирни Точки - позиции од каде во договорно време ќе можете да се приклучите кон нашите групи заедно со Водачи! Оние кои не се во можност да бидат дел од пешадиската или велосипедска група - ги чекаме на Врв ! ;)

СЛЕДЕТЕ НЕ ! - сите детали кои не очекуваат до Врв на Водно ќе ги објавуваме дополнително... ;)

Stay Tuned!

ХАШ ТАГ : #ГоСакамВодно #GoSakamVodno

ОРГАНИЗАТОРИ:
О2 Коалиција за чист воздух
I love hiking - group Macedonia
Мтб Оксижен
Spas za Vodno / Спас за Водно

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
 
 
8
 
9
 
10
 
 
 
 
 
15
 
16
 
17
 
 
 
 
 
22
 
23
 
24
 
25
 
 
 
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

На Facebook