Наслов

Форест Фест - Берово
Локација: 
Берово
Држава: 
Македонија
Датум: 
Сабота, 7 Декември, 2013 - 11:00

Контакт

Форест Фест е дводневен фестивал кој цели да го промовира смејното шумарство во Македонија.
Фестивалот е во организација на Националното здружение на сопственици на приватни шуми и Општина Берово, а поддржано од фондацијата Поврзување на природни вредности и луѓе.
На фестивалот ќе има храна и пијачки од шумски плодови; натпревар на шумари; музика, детско катче; и секој ќе може да проба да биде шумар бар за мамоент.

Форест Фест ќе биде за време на продолжениот викенд 7-9 декември, па претставува одличен повод за тие што сакаат да се прошетаат по Малешевските планини, да јадат добра храна и да бидат во весело друштво.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
1
 
2
 
 
 
 
 
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25
 
26
 
27
 
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

На Facebook