Наслов

Едукативен зимски камп за млади Вртешка 2018
Локација: 
Вртешка, Плачковица
Држава: 
Македонија
Датум: 
Среда, 10 Јануари, 2018 - 09:00

Контакт

Име и презиме: 
Планинарски Клуб Македон

Едукативен зимски камп за УЧЕНИЦИ и МЛАДИ во организација на Планинарски клуб Македон и Истражувачко здружение на студенти географи Природник.

Кога? 10-13.01.2018
Каде? Планинарски дом Вртешка, Плачковица
Kој? Ученици и млади над 10 годишна возраст

Одлична можност за сите ученици и млади за запознавање со природата и уживање на чист планински воздух со богата програма која вклучува: прошетки во природа, едукација, забава, спортско-забавни игри, ориентација во просторот со карта и компас, филмска вечер, квиз на знаење, презентации за планините во РМ и исхрана во природа...

Под водство на тројца наставници и лиценцирани планинарски водичи при Федерацијата на планинарски спортови:
- Дарко Стојчески (наставник по географија)
- Петар Ивановски (наставник по македонски јазик)
- Александар Кирковски (наставник по географија)

ЦЕНА: 3900 ден (3 ноќевања полн пансион, превоз, програма)

ПРИЈАВУВАЊЕ до: 04.01.2018

Контакт: 078405945 / 075322059 / 070390540

Бројот на места е ограничен на 25

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
 
 
23
 
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

На Facebook