Наслов

Chupino Trail Run
Локација: 
Виница, Градски Парк
Држава: 
Македонија
Датум: 
Недела, 2 Септември, 2018 - 09:00

Контакт

Chupino Trail 2018 е трка во планинско трчање која ке се одржи за први пат во Виница. Предвидени се 2 трки од 30 км со висинско искачување од 1800 м и 13 км со 800 м искачување.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
1
 
2
 
 
 
 
 
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25
 
26
 
27
 
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

На Facebook