Наслов

Be Active - Осветли го Скопје
Локација: 
Водно
Држава: 
Македонија
Датум: 
Петок, 27 Септември, 2019 - 18:00

Контакт

Име и презиме: 
European Week of Sport Macedonia / Европска недела на спортот во Македонија

Биди дел од ноќниот настан кој го осветлува целиот град. Осветли го Скопје и Биди Активен при ноќното искачување на Водно. Одлична можност за рекреација, дружење и ново искуство.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

На Facebook