Наслов

Засади дрво од плажа
Држава: 
Македонија
Датум: 
Петок, 24 Мај, 2019 - 08:00

Контакт

Име и презиме: 
Treebanks

- Ќе садиме дрвја за продолжениот викенд?
- Е да бе брат ќе садам дрвја. Ќе си лапам викенд у Грчка.
- Брааат. Па ти грешка си разбрал. Си лапаш ти викенд у Грчка, а https://www.treebanks.com садат дрвце за тебе.
- Ме дупиш брат? Така?
- Не бе. Си отвараш http://www.treebanks.com кликаш на Booking логото, букираш нормално, а Treebanks садат дрвце.
- Заебаваш?
- Не бе брат отвори сајтот имаат бројачи за тоа колку дрвја имаат засадено.
- Топ! А каков смештај сум нашол за 24-ти, да го букнам од Трибенкс а?

На дождот му дојде крај. Зимските алишта конечно идат на пакување. Во наредниот период три продоложени викенди, да ги искористиме во садење дрвја. Доколку патувате и го почнете букирањето од Treebanks садиме дрвце.

Во најмала рака мавнете еден гоинг да се рашири муабетот.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

На Facebook