Наслов

Презентација на специјализирана опрема за спасување
Локација: 
Кеј Македонија, Охрид
Држава: 
Македонија
Датум: 
Вторник, 24 Јули, 2018 - 09:30

Контакт

Презентација на новопристигнатата, современа опрема за спасување на вода и планина, наменета за сужбите во Охрид и Поградец, а обезбедена со финансиска поддршка од Европската Унија, преку ИПА програмата за прекугранична соработка. Опремата е набавена во рамки на проектот "Регионот Охридско езеро - безбедна дестинација за авантуристички туризам".

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
 
 
8
 
9
 
10
 
 
 
 
 
15
 
16
 
17
 
 
 
 
 
22
 
23
 
24
 
25
 
 
 
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

На Facebook