Наслов

Mavrovo Maximum Adventure
Локација: 
Маврово
Држава: 
Македонија
Датум: 
Петок, 7 Јуни, 2019 - 09:00

Контакт

Скијачкиот центар во Маврово оваа година по шести пат ќе го организира еден од најпредизвикувачките аматерски спортски летни настани "Mavrovo Maximum Adventure". Овој настан е наменет за компании и организации од Македонија и странство со цел да биде лесен спортски тим билдинг со натпреварувачки карактер, каде што тимовите се натпреваруваат во адреналински спортови и авантуристички игри. Настанот ќе се одржи од 07-09 Јуни на терените во Скијачкиот центар и Мавровското Езеро.

Настанот е исто така одлична можност за компаниите да креираат нови деловни контакти и да ја прошират својата бизнис мрежа.
........................................................................................................

Ski Center Mavrovo this year for the sixth time in a row will organize one of the most challenging amateur sport summer event "Mavrovo Maximum Adventure". This event is intended for companies & organizations with purpose to be an easy sports team building with a competitive character, where teams compete in adrenaline sports and adventure games in order to be THE BEST. The event will be held from 07-09 June at the ski resort and Mavrovo Lake.

Тhe event is also a great opportunity for companies to create new business contacts and expand their business network.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

На Facebook