Наслов

Изложба на фотографии "Девојки како нас"
Локација: 
Јавна Соба
Држава: 
Македонија
Датум: 
Петок, 13 Април, 2018 - 16:30

Контакт

ТАКТ и #ДевојкиКакоНас имаат чест да Ве поканат на изложбата на наградените фотографии од Конкурсот за најиспиративна спортска фотографија.

На истата ќе бидат поставени 25 фотографии кои влегоа во потесен избор на стручното жири во конкуренција на повеќе од 600 пристигнати фотографии.

Повелете, погледенете и инспирирајте се!

#Спортувај
#БидиМоќна
#ПридружиНиСе

Поддржано од:
Embassy of the Netherlands in Macedonia

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
 
 
8
 
9
 
10
 
 
 
 
 
15
 
16
 
17
 
 
 
 
 
22
 
23
 
24
 
25
 
 
 
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

На Facebook