Наслов

Бидете здрави, активни и среќни
Држава: 
Македонија
Датум: 
Вторник, 11 Јуни, 2019 - 08:55

Контакт

Со почеток на 14 мај 2019 година, секој вторник до 11 јуни 2019 година во 11 часот во Градски Парк "Школка" ги покануваме сите пензионери да ни се придружат со тимот на Powerhouse Pilates и заедно да вежбаме да бидеме активни и здрави со цел да ја потекнеме навиката на рекреативниот живот. Агенцијата за млади и спорт заедно со нашиот поддржувач Халкбанк АД, Скопје, секој вторник во горенаведениот период ќе организираме настани со забава и многу низа активности, како и информации наменети конкретно за пензионери, и заедно рекреативно ќе се дружиме!

БидиАктивен (European Week of Sport - EWoS), иницијативата на Европската Комисија преку проектот, "Европска недела на спортот" кој Агенцијата за втор пат ќе го реализира оваа 2019 година има за цел да ги мотивира граѓаните од различна возрасна категорија и ниво на фитнес да бидат здрави и активни, но и да воведуваат здрави навики во нивниот живот.

Во врска со дополнителни информации за настанот можете да се обратите во Вашите општини или во Агенцијата за млади и спорт.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

На Facebook