Наслов

Wake Up Your Inner Pole Dancer!
Локација: 
Ulica 50-ta Divizija, 1000 Skopje
Држава: 
Македонија
Датум: 
Сабота, 19 Јануари, 2019 - 13:00

Контакт

Име и презиме: 
Pole People Skopje

🤩 Разбудете го "Pole Dancer-от" во вас! 🤩

Годината ја започнуваме со викенд работилница на која ќе имате можност да ги научите следните pole елементи:
✔Step around
✔Back hook
✔Front hook
✔Front hook aerial
✔Fireman
✔Flirty fireman
✔Extended leg spin

📅 Ден 1_ сабота 19.01
Ќе го посветиме на изучување на горенаведените елементи, да ја сфатиме нивната биомеханика и како правилно и безбедно да ги изведуваме. 🤸‍♀️🤸‍♂️

📅 Ден 2_ недела 20.01
Сите научени елементи од претходниот ден ќе ги споиме во една кореографија, на внимателно одбрана музика. 💃🕺

💸 Партиципација за учество на една работилница е 500 ден.
💸 Партиципација за учество на две работилници е 800 ден.

❌ Задолжително е учество на првата работилница, за да дојдете и на втората работилница!

⚡Часовите ќе ги одржи Pole Dance инструкторот - Наталина Синдилиева

📌 Студиото на Pole People Skopje на 50та Дивизија.

📮Пријавување во инбокс!

Со убаво да ни почне годината✌
Се гледаме! ❤

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

На Facebook