Наслов

VMTM Training - Run with Fun :)
Локација: 
Водно-Матка
Држава: 
Македонија
Датум: 
Недела, 17 Март, 2019 - 08:00

Контакт

Здраво другари/другарки. Се ближи ВМТМ па редно е да направиме една тренинг обиколка на патеката во ко-организација со друштвото од TREX. Планот е во недела во 08 часот пред полициска да се собереме и да ја поминеме поголемата патека. Ако има заинтересирани и за помалата, може да се групираме и за таа. Времето ќе биде одлично, па нормално и дружбата :) Се гледаме во недела!

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
1
 
2
 
3
 
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
 
 
 
 
14
 
15
 
16
 
 
 
 
20
 
21
 
 
23
 
 
 
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

На Facebook