Наслов

Струмина Треил 2018 / Strumina Trail 2018
Локација: 
Штип
Држава: 
Македонија
Датум: 
Недела, 18 Ноември, 2018 - 09:00

Контакт

Име и презиме: 
TREX

Петтото издание на Струмина Треил ќе се одржи на 18.11.2018. Стартот ќе биде од медицинското училиште Јане Сандански - Штип во 10:00 часот.

Пријавувањето започнува од 1.11.2018 и трае до 11.11.2018 преку http://trex.mk/strumina/

Стартнината изнесува 100 денари. За првите тројца следуват медали а за првите тројца во возрасни категории дипломи.
За останатите следува диплома во електронска верзија.

Патеката е со должина од 18км со 750м +Д. Имаме еден окрепен пункт во селото Липов Дол(8.9км). Попатно се минува покрај чешми и тоа Струмина на 2.8км, Љупчова на 7.1км и Куртбунар на 17.5 км.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
1
 
2
 
3
 
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
 
 
 
 
14
 
15
 
16
 
 
 
 
20
 
21
 
 
23
 
 
 
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

На Facebook