Наслов

Струмина Треил 2017
Локација: 
Штип
Држава: 
Македонија
Датум: 
Недела, 19 Ноември, 2017 - 09:00

Контакт

Име и презиме: 
TREX

Четвртото издание на Струмина Треил ќе се одржи на 19.11.2017. Стартот ќе биде од медицинското училиште Јане Сандански - Штип во 10:00 часот.

Пријавувањето започнува од 1.11.2017 и трае до 18.11.2017 преку http://trex.mk/strumina/

Стартнината изнесува 100 денари. За првите тројца следуват медали а за првите тројца во возрасни категории дипломи.
За останатите следува диплома во електронска верзија.

Патеката е со должина од 18км со 750м +Д. Имаме само еден окрепен пункт во селото Липов Дол(8.9км). Попатно се минува покрај чешми и тоа Струмина на 2.8км, Љупчова на 7.1км и Куртбунар на 17.5 км.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
 
 
23
 
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

На Facebook