Наслов

Полумаратон „Струмица на улица“ - СОФ 2019
Локација: 
Струмица
Држава: 
Македонија
Датум: 
Недела, 9 Јуни, 2019 - 19:00

Контакт

За отворање на #соф2019 учесници од сите возрасти и различни земји ќе трчаат по осветлените булевари на ноќните трки од 5, 10 и 21 километар, а публиката ќе има единствена шанса да ги бодри во нивите напори да се надминат себеси. На минатогодишното прво издание овој спортски настан доби голема поддршка од бројни рекреативци. Се гледаме на улица! :)

Линк за Пријавување за Струмица на улица 2019 >>
https://strumicanaulica.jugoistok.org/prijavi_se.html

https://strumicanaulica.jugoistok.org/

Официјална патека >>
https://goo.gl/UMcck7

Трки:
Полумаратон (21,1km)
10K (10 km)
5К (5 km)

Котизации:
Период: 6 март - 4 април 2019
5К - 400 денари
10К - 500 денари
21К - 500 денари

Период: 5 април - 5 мај 2019
5К - 400 денари
10К - 500 денари
21К - 600 денари

Период: 6 мај - 20 мај 2019
5К - 500 денари
10К - 600 денари
21К - 700 денари

Забелешки:
-Сите учесници кои ќе се пријават за учество заклучно со трета фаза на регистрација (до 20 мај 2019) во сите категории добиваат брендирана Dri-Fit маичка во стартниот пакет.
-Учесниците кои ќе се пријават по овој датум, нема да добијат маичка во стартниот пакет, но ќе можат да купат иста со специјален попуст од 25% по цена од 300 денари (редовна цена 400 денари) при подигање на стартните пакети.
- Количините на маички на денот на подигање на стартните пакети ќе бидат ограничени.
- Информации за наградниот фонд ќе бидат споделени дополнително.

Следете не на:
Струмица на улица / Strumica na ulica
ЗСК Југоисток
https://jugoistok.org
https://strumicanaulica.jugoistok.org/

Контакт:
info@jugoistok.org

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

На Facebook