Наслов

OHRID TRAIL 2019
Локација: 
Галичица, Охрид
Држава: 
Македонија
Датум: 
Сабота, 25 Мај, 2019 - 08:00

Контакт

Име и презиме: 
TREX

Настан во планинско трчање во најпознатиот и еден од најубавите региони во Македонија - Охрид и Преспа. Трчајте на бујните зелени карстни полиња во националниот парк Галичица со прекрасен поглед на двете езера.

Одберете една од трките со следните спецификации 60k/3,140+ or 35k/1,470+.

---

Trail running event in the most popular and beautiful region in Macedonia - Lake Ohrid and Prespa. Run on the lush green karst fields of the Nacional Park Galicica with amazing views on the two lakes.

Choose from two trail races: 60k/3,140+ or 35k/1,470+.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

На Facebook