Наслов

Krali Marko Trails 2018
Локација: 
Варош, Прилеп
Држава: 
Македонија
Датум: 
Сабота, 22 Септември, 2018 - 08:00

Контакт

Име и презиме: 
TREX

ПОЧУВСТВУВАЈ ЈА ЛЕГЕНДАТА, ИСТРЧАЈ ГО МИТОТ!

Најголемиот настан во планинско трчање во Република Македонија - Крали Марко Треилс, ве поканува на осмото издание кое ќе се одржи од 21-22.09.2018 година во Прилеп.

ТРКИ:

Козјак Треил: 67 километри 3600Д+, старт на 22.09.2018 во 08:00 часот, 4 поени за УТМБ - верификувано од ИТРА

Камена Баба Треил: 34 километри 1750Д+, старт на 22.09.2018 во 10:00 часот, 2 поени за УТМБ - верификувано од ИТРА

Трескавец Треил: 16 километри 800Д+, старт на 22.09.2018 во 10:00 часот

Маркукуле Треил - детска трка - 1 километар, старт на 22.09.2018 во 10:30 часот.

ПОВЕЌЕ ИНФО И ПРИЈАВУВАЊЕ НА ОФИЦИЈАЛНАТА ВЕБ СТРАНА - WWW.KMT.MK

----

FEEL THE LEGEND, RUN THE MYTH!

The largest trail running event in Republic of Macedonia – Krali Marko Trails invites you on our eighth edition which will take place on 21-22.09.2018 in Prilep.

RACES:

Kozjak Trail: 67 kilometers 3600D+, start 22.09.2018 in 08:00 local time, 4 points for UTMB – Ultra Trail du Mont Blanc – ITRA verified

Kamena Baba Trail: 34 kilometers 1750D+, start 22.09.2018 in 10:00 local time, 2 points for UTMB – Ultra Trail du Mont Blanc – ITRA verified

Treskavec Trail: 16 kilometers 800D+, start 22.09.2018 in 10:00 local time

Markukule Trail – Kids race – 1 kilometer, start 22.09.2018 in 10:30 local time

MORE INFO AND REGISTRATION ON THE OFFICIAL WEB PAGE - WWW.KMT.MK

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
1
 
2
 
 
 
 
 
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25
 
26
 
27
 
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

На Facebook