Наслов

Хуманитарна Трка за деца со Даунов Синдром
Локација: 
Градски Парк - Школка
Држава: 
Македонија
Датум: 
Недела, 24 Март, 2019 - 11:00

Контакт

Име и презиме: 
Мечувалечки клуб Escrim

По повод Светскиот ден на лица со Даунов синдром,на 24 Март 2019 год,во 11 часот во градски парк на школка ,ќе се оржи трета по ред хуманитарна трка за деца со Даунов Синдром. Сите средства собрани од котизација,ќе се искористат за доопремување на дневниот центар за лица со Даун.Ве очекуваме на школка.Вие бидете хумани, а ние ви ветуваме настан исполнет со многу љубов и среќа. Ви благодариме однапред.

Пријавувањето е на следниот линк https://www.smartrace.club/

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
1
 
2
 
3
 
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
 
 
 
 
14
 
15
 
16
 
 
 
 
20
 
21
 
 
23
 
 
 
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

На Facebook