Наслов

XXV Национално првенство во спортски танци
Локација: 
ВИП Арена БорисТрајковски Мала Сала
Држава: 
Македонија
Датум: 
Недела, 2 Јуни, 2019 - 21:35

Контакт

XXV Национално првенство во спортски танци / стандардни латиноамерикански и одернитанци 

Организатор  TSK PRIMA DANCA и Танцова спортска федерација на Македонија

Покровители: Агенција за Млади и Спорт, Сојуз на Спортски федерации на Македонија, Македонски Олимписки комитет, Факултет за физичко образование, спорт издравје, Федерација на Училишни спортови  

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

На Facebook