Наслов

Вело тура - СОФ 2019
Држава: 
Македонија
Датум: 
Недела, 23 Јуни, 2019 - 10:00

Контакт

Име и презиме: 
Strumica OPEN Festival

Голема велосипедска тура на #соф2019.

Велосипедската тура предводена од велосипедскиот клуб „Актив" и #ритамотнаградот е иницијатива за нова велосипедска патека во живописниот предел на струмичкото поле.

Турата ќе се движи по патот Банско-Борисово, а групата ќе ужива во природните убавини на надалеку познатите три габровски водопади.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
1
 
2
 
 
 
 
 
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25
 
26
 
27
 
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

На Facebook