Наслов

Вело Патешествие: Разговор со Јована
Локација: 
Педала
Држава: 
Македонија
Датум: 
Четврток, 7 Февруари, 2019 - 19:00

Контакт

Име и презиме: 
Педала

„Преживеав! Чим ова го преживеав, можам се!"
Овака Јована Тозија го опишува патешествието на Галичица од пред неколку години. А вие ако сакате да дознаете како изгледа да се вози точак додека од небо паѓаат жаби и да се рика од болка и ладно... Јована ќе ви објасни во четврток во Педала.

Овој четврток, 7 февруари 2019 година во Педала од 19:00. Една поинаква инспирација за вашето следно Вело патешествие или кураж вие да бидете следни да пренесете некакво искуство на ВЕЛО ПАТЕШЕСТВИЕ во Педала.

*Социјалниот велосипедски центар Педала е поддржана во дел од ЕУ и ЦИКП преку Смарт Старт проектот.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
 
15
 
16
 
17
 
18
 
 
20
 
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 

На Facebook