Наслов

Вело Патешествие -Од Монголија до Италија со Велосипед
Локација: 
Педала
Држава: 
Македонија
Датум: 
Понеделник, 13 Мај, 2019 - 19:00

Контакт

Омар и Кристијан се едни од најпозитивните Вело Туристи што ни имаат пристигнато во Педала. Патувајќи веќе една година со нивните велосипеди имаат акумилирано премногу искуства, случки, авантури кои што со нетрпение сакаат да ги раскажат на Педала посетителите.

Повелете овој понеделник со почеток од 19:00 часот на дружба со дечките.

Јазикот на оваа дружба ќе биде Англиски.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

На Facebook