Наслов

Вело Патешествие: Макадам360 | Со велосипед на одмор
Локација: 
Педала Њуделхиска 4, 1000 Skopje
Држава: 
Македонија
Датум: 
Петок, 23 Ноември, 2018 - 18:30

Контакт

Име и презиме: 
Педала

Како гости во Педала центарот овој петок ќе ги имаме Бое и Че од makadam360.mk.
- Ќе ни ги раскажат нивните почетоци, искуства и ќе ни дадат пар совети како и вие да појдете со вашиот миленик на летување.
Инспирирајте се за едно следно Вело патешествие, или окуражете се вие да бидете следни да пренесете некакво искуство на ВЕЛО ПАТЕШЕСТВИЕ во Педала.

*** Поради ограничениот број на луѓе што може да бидат примени во просторот, ве молиме да се пријавите за учество на било кој медиум на Педала.
facebook: Педала
instagram: pedala.centar
email: pedala@inicijativi.org.mk

Ве очекуваме.

*Социјалниот велосипедски центар Педала е поддржана во дел од ЕУ и ЦИКП.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
1
 
2
 
3
 
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
 
 
 
 
14
 
15
 
16
 
 
 
 
20
 
21
 
 
23
 
 
 
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

На Facebook