Наслов

Valandovo MTB Tour
Локација: 
Валандово
Држава: 
Македонија
Датум: 
Недела, 4 Ноември, 2018 - 09:00

Контакт

Име и презиме: 
ЗСК Југоисток

Пред нас е есента, можеби најубавото време за возење велосипед и уживање во природа. Јаготка на тортата или сладок 'завршеток' на сезоната e Валандовската тура која се одржува четврта година по ред.
Стартот на турата е од плоштадот на Валандово и завршува на манастирот Св. Ѓорѓи со ручек од организаторот.
Патеката е со должина од 40 км и искачување од 850 м и поминува покрај повеќе чешми со природна планинска вода.

Линк од Strava:
https://www.strava.com/activities/1262572330

Линк од Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=BR9HZHZ2VZI&

НАПОМЕНА:
- Секој учесник е потребно да има исправен планински велосипед;
- Задолжително носење на заштитна опрема (кацига) и резервна гума;
- Учесниците учествуваат на сопствен ризик.

ТУРАТА Е БЕСПЛАТНА ЗА СИТЕ УЧЕСНИЦИ!

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
1
 
2
 
3
 
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
 
 
 
 
14
 
15
 
16
 
 
 
 
20
 
21
 
 
23
 
 
 
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

На Facebook