Наслов

Tour de Galicica 2019
Локација: 
Преспа, Галичица
Држава: 
Македонија
Датум: 
Сабота, 15 Јуни, 2019 - 08:00

Контакт

Име и презиме: 
Тур де Галичица

Настанот Тур де Галичица кој низ годините беше посетен од преку 2000 љубители на велосипедизмот и планинарењето, повторно по 6-ти пат ќе се одржи на убавините на Националниот парк Галичица. Наскоро детални информации.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

На Facebook