Наслов

„Слобода на две тркала” - премиера на документарниот филм
Локација: 
кино Милениум
Држава: 
Македонија
Датум: 
Понеделник, 2 Ноември, 2015 - 19:00

Контакт

На 2 ноември, во рамките на првата вечер од ЕХО фестивалот, премиерно ќе биде прикажан документарниот филм „Слобода на две тркала" кој ја разработува темата на велосипедски туринг низ призмата на членовите на Македонската Тур де Франс Експедиција во изминатите пет години.

***
Почеток: 19:00 часот
кино Милениум
(отворање на ЕХО фестивал 2015 / 19:00 часот)

ВЛЕЗ СЛОБОДЕН

Повелете

За овој настан сеуште нема пријавено гости.