Наслов

Шарски Води 2017 - Планиско Велосипедски Маратон
Локација: 
Popova Shapka
Држава: 
Македонија
Датум: 
Недела, 25 Јуни, 2017 - 07:00

Контакт

ДПС Трансверзалец од Скопје на ден 25.06.2017 година (недела) ќе го организира Планинскиот Велосипедски Маратон „ШАРСКИ ВОДИ 2017" велосипедска манифестација која е од рекреативен и натпреварувачки карактер.

Маратонот како и секоја година традиционално се одржува последниот викенд од месец Јуни.

Во периодот кој следи ќе бидат објавувани информациите за настанот.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
1
 
2
 
3
 
 
 
 
7
 
8
 
9
 
10
 
 
 
 
14
 
15
 
16
 
17
 
 
 
 
21
 
22
 
23
 
24
 
 
 
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

На Facebook