Наслов

Само-одржување на точаци
Локација: 
Педала
Држава: 
Македонија
Датум: 
Понеделник, 4 Февруари, 2019 - 18:00
Понеделник, 11 Февруари, 2019 - 18:00
Понеделник, 18 Февруари, 2019 - 18:00
Понеделник, 25 Февруари, 2019 - 18:00
Понеделник, 4 Март, 2019 - 18:00
Понеделник, 11 Март, 2019 - 18:00
Понеделник, 18 Март, 2019 - 18:00
Понеделник, 25 Март, 2019 - 18:00

Контакт

Име и презиме: 
Педала

Секој понеделник Педала е отворена за потребите на членовите и точакољупците во Скопје.

Алатите се на располагање секој да ги користи, а некој од Педала доброволците е таму да ве советува или помогне како да си го одржувате точакот. Затоа што нема никој да вложи повеќе љубов во одржувањето на твојот точак од ти самиот.

Педала е поддржана во дел од ЕУ и ЦИКП во рамките на Смарт Старт проектот.

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
 
15
 
16
 
17
 
18
 
 
20
 
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 

На Facebook